Facebook Pixel

Uniforme

LegendWW brend koji već skoro 3 decenije gradi reputaciju lidera u modnoj industriji regiona, donoseći trendove i visokokvalitne proizvode na tržište, proširio je svoju delatnost i na B2B segment poslovanjaizradom uniformi za ugostitelje.

Naša prednost na tržištu je sopstvena proizvodnja odeće koja nam je omogućava brze reakcije i neprikosnoven kvalitet. Stručnost u modnom dizajnu omogućava nam da kreiramo uniforme koje su savremene, elegantne i istovremeno udobne za nošenje tokom radnog dana.

Sve naše uniforme su izrađene od vrhunskih materijala koji pružaju otpornost, kako bi izdržale zahtevne uslove ugostiteljske industrije. Verujemo u prilagođavanje uniformi prema specifičnim potrebama svakog ugostiteljskog objekta. Naš tim stručnjaka sarađuje sa klijentima kako bi razumeo njihove brendove i vizije, stvarajući uniforme koje se savršeno uklapaju u ambijent i stil objekta. Bez obzira da li se radi o restoranima, hotelima ili kafićima, naše uniforme su dizajnirane da unaprede vizuelni identitet i profesionalnost osoblja.

Tehnike brendiranja
vez
Vez
sito stampa
Sito štampa
flock stampa
Flock štampa
bayer
bex
bis
kluba
paligo
podrum palic
voules vous
Informacije